227497 گوجه فرنگی پخته مفیدتر است یا خام؟ <BR> بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند گوجه فرنگی را به صورت خام بخورند، زیرا معتقدند که می‌توانند حداکثر ویتامین C را دریافت کنند.<BR> <p><span style="font-size: 12px">یک وبلاگ نویس، چگونگی خوردن </span><span style="color: #0000ff"><span style="font-size: 12px"><strong>گوجه فرنگی</strong></span></span><span style="font-size: 12px"> را برای به دست آوردن حداکثر مواد مفید برای بدن بیان کرد.</span></p><p><span style="font-size: 12px">وی خاطرنشان کرد: گوجه فرنگی حاوی ویتامین C و E، آنتی اکسیدان، و همچنین بهبود وضعیت پوست و جلوگیری از ابتلا به انواع خاصی از سرطان است. بسیاری از مردم ترجیح می&zwnj;دهند گوجه فرنگی را به صورت خام بخورند، زیرا معتقدند که می&zwnj;توانند حداکثر ویتامین C را دریافت کنند. در واقع، سبزیجات تازه همیشه منبع مواد مغذی به ویژه گوجه فرنگی نیستند.</span></p><p><span style="font-size: 12px">این وبلاگ نویس متوجه شد که از طریق عملیات حرارت و افزودن روغن می&zwnj;توان خواص آنتی اکسیدانی لیکوپن موجود در گوجه فرنگی را افزایش داد.</span></p><p><span style="font-size: 12px">در این مقاله آمده است: البته، ویتامین C در طی عملیات حرارت از بین می&zwnj;رود، اما این امر از ارزش غذایی گوجه فرنگی نمی&zwnj;کاهد. اگر گوجه فرنگی تازه وجود داشته باشد، بهتر است پوست را حذف نکنید، زیرا حاوی بسیاری از مواد مفید است.</span></p><p><span style="font-size: 12px">در همان زمان، نویسنده نشریه نسبت به خوردن گوجه فرنگی با معده خالی هشدار داد. اگر می&zwnj;خواهید ویتامین C خود را دوباره پر کنید، پس باید گوجه فرنگی تازه را ترجیح دهید و اگر مواد مغذی بیشتری می&zwnj;خواهید دریافت کنید، آن را بپزید!</span></p><p><span style="font-size: 12px">منبع: اسپوتنیک</span></p>